Heftruck diesel huren West Vlaanderen

Heftruck diesel huren West Vlaanderen, Dan zit je hier goed bij Vemeco Machinery , wij verhuren en onderhouden een breed gamma van wielladers, graafmachines, minigravers, rupsdumpers, compactladers, hefrucks. …

Heftruck diesel huren West Vlaanderen of omgeving?

Wij hebben een ruime keuze diesel heftrucks te huur voor u van het merk Komatsu! Bent u dus op zoek naar een diesel heftruck in West-vlaanderen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een vorkheftruck zoekt voor de korte of lange termijn, door bij ons een heftruck te huren bent u zeker van:

  • Snelle levering
  • Ruim aanbod
  • Zeer scherpe tarieven
  • Deskundig en gratis advies
  • Flexibele huurperiode

Diesel heftrucks van Vemeco Machinery

Goede machines en service is voor ons logisch. We hebben een eigen onderhouds- en hersteldienst met ervaren technici die steeds voor u klaarstaan. Reactiviteit en flexibiliteit worden gegarandeerd door onze eigen transportdienst voor machines tot en met 30 ton. Er staat dus altijd een heftruck voor u bij. Bel (0)51 251 897 of mail naar iv.vemeco@skynet.be voor de mogelijkheden.

Onze bedrijfsvisie is onwrikbaar: wij bieden u niets minder dan de beste service aan inzake verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van grondverzetmachines. Wij zijn gelegen in Hooglede vanhieruit kunnen wij eenvoudig naar overal in West-Vlaanderen zijn om u snel van dienst te zijn.

Contacteer ons:

Diesel Heftruck huren West Vlaanderen? Neemt u voor meer info contact op met Vemeco Machinery, Diksmuidesteenweg 35a in Hooglede. Bel +32 (0)51 251 897 of mail: iv.vemeco@skynet.be

Wij zijn vooral ook actief in West-Vlaanderen, o.a. in : Roeselare, Brugge, Kortrijk, Moeskroen, Diksmuide, Oostende, Torhout, Tielt, Waregem en heel wat andere steden. We verhuren ook aan klanten uit Oost-Vlaanderen.

Tags:

Rupsgraafmachines huren  – Compactladers huren – Schaarliften huren – Verreikers huren – Wielladers huren