Boomgrijper huren West-Vlaanderen

Boomgrijper huren West-Vlaanderen? Dan zit je goed bij ons. Vemeco Machinery heeft een eigen onderhouds- en hersteldienst met ervaren technici die steeds voor u klaarstaan. Reactiviteit en flexibiliteit worden gegarandeerd door onze eigen transportdienst voor machines tot en met 30 ton.

Onze bedrijfsvisie is onwrikbaar: wij bieden u niets minder dan de beste service aan inzake verhuur, verkoop, onderhoud en herstelling van grondverzetmachines.

Boomgrijper huren West-Vlaanderen – Klasse graafmachines: 12 tot 20 ton

De boomgrijper is een aanbouwwerktuig waarmee u boomstammen, takken, houtafval, stenen, etc… kunt opnemen en ze zowel in de lengte als in de dwarsrichting vervoeren. De boomgrijper weegt 1000 kg. De huurprijs per dag is € 155, de huurprijs voor een week is € 620 en per maand € 1550. Bekijk hier onze boomgrijper.

Als u een veelzijdige grijper zoekt voor het transporteren en laden van boomstammen, takken, stenen, etc… kunt u met een boomgrijper van Vemeco Machinery dit voor elkaar krijgen. Onze professionele boomgrijper is t e huur voor iedereen, van doe zelvers tot professionals en bouwbedrijven. Al onze machines zijn te huur tegen een betaalbare prijs en beschikbaar voor een breed scala aan projecten.

Contact

Boomgrijper huren West-Vlaanderen? Neemt u voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer (0)51 251 897 of via e-mailadres:
iv.vemeco@skynet.be